mandag den 25. april 2016

Halfdan Fihl-Jensen, Sønderborg 1911 -

http://www.tvsyd.dk/artikel/halfdan-fylder-105-aar-han-er-foedt-i-1911

Halfdan fylder 105 år - han er født i 1911

01:34
Halfdan fylder 105 år og det fejres blandt andet med den gamle kortklub.
 
Halfdan Fihl-Jensen fejrer sin 105 års fødselsdag. Foto: Ina Clausen, TV SYD
 
Halfdan fylder 105 år og det fejres blandt andet med den gamle kortklub.
1 af 3
Det var året, hvor nordmanden Roald Amundsens ekspedition som de første nåede Sydpolen. Halfdan Fihl-Jensen blev født - og han er her endnu.
I dag er det nøjagtig 105 år siden, Halfdan Fihl-jensen blev født i Struer i Vestjylland. Det var dengang hovedbanegården i København blev indviet, og siden har historiens vingesus været på besøg utallige gange.
Når Halfdan Fihl-Jensen husker tilbage på sit liv, er det nu ikke de store verdensbegivenheder, der trænger sig på for at blive fortalt først, men en begivenhed har gjort indtryk på ham, selvom den skete for over 90 år siden.
Halfdan fylder 105 år og det fejres blandt andet med den gamle kortklub.
- Efter konfirmation skulle vi mig og min storebror ud og tjene, og det ville vi ikke. Det var hårdt, men det gik alligevel, fortæller Halfdan Fihl-Jensen.
Halfdan Fihl-Jensens hukommelse er ikke så god som den har været, men 105 år med minder skal selvfølgelig fejres. Det blev det da også med maner,  da Halfdan Fihl-jensens gamle kortklub var på besøg fredag formiddag.
Hils på Halfdan Fihl-Jensen og kortklubben i videoen ovenfor. 

http://www.jv.dk/artikel/2271858:SOenderborg--SOenderborgs-aeldste-borger-fylder-105-aar

Sønderborgs ældste borger fylder 105 år

Halfdan Fihl-Jensen klarede indtil for et par år siden side selv - i eget rækkehus. Nu nyder han trygheden på Amaliehaven i Augustenborg. 
Foto: Soren Gylling

Halfdan Fihl-Jensen fra Als er Sønderborg Kommunes ældste. Han har haft et godt liv, de fleste år som landmand i Asserballe Station. På fredag fylder han 105 år.

LOG IND OG LÆS HELE ARTIKLEN

Ingen kommentarer:

Send en kommentar