fredag den 3. juni 2016

104-årige

Doris Agnete Bruun (født Madsen) - Abraham & Klausen familie ...

https://www.myheritage.dk/person-4004320.../doris-agnete-bruun-fodt-madsen
Født: 6. mar. 1898, I: Lilleø, Askø sogn, Maribo amt. Døde: 13. jan. 2003 (104 år gammel), I: Plejehjemmet Troels Lunds Vej 29, Frederiksberg ...


http://www.arkiv.dk/vis/3201142

Dødsfald. Chr. Jensen. 
104-årig død. 
Frederikshavns Kommunes ældste ind- 
bygger, fhv. gdr. Carl Christjan 
Jensen, Villa Nørkær, Øksnebjergvej 
33, Vangen ved Frederikshavn, døde 
tidligt i går morges i sit hjem, 
104 år gammel. 

http://stiften.dk/doedsfald/doedsfald-aase-marie-skov-soerensen

http://dagbladet-holstebro-struer.dk/holstebro/mindeord-en-af-holstebros-aeldste-er-gaaet-bort

http://hsfo.dk/article/20160507/ARTIKLER/160509399

Gunnar Knudsen kunne med sin alder på godt 104 år kalde sig kommunens ældste, indtil han for nylig sov stille ind. Hemmeligheden til et langt - og ikke mindst godt - liv nåede han dog at afsløre for Folkebladet inden: at tage livet med et smil og godt humør. Billedet er taget, da han fyldte 100 år. Arkivfoto: Morten Marboe

Humoren holdt tipoldefar kørende i 104 år

Publiceret: 07.05.2016 15:01
Af Lennart Poulsen
Exclusive
- 104 år, seks måneder og ni dage.

Manglen på rynker afslørede det ikke, og folk skød ham jævnligt et kvart århundrede yngre, men ikke desto mindre kunne Gunner Knudsen fra Tørring ka...

Log ind og læs hele artiklen



http://www.jv.dk/artikel/45244:Kolding--104-aarig-med-let-til-latter

104-årig med let til latter


LUNDERSKOV: - Det kan jo ikke blive ved med at gå, men jeg har det jo godt, ler Maja Hansen, der nyder sin udsigt til området omkring Sortebjerggaard, for der blev hun født, og det var godt.

Maja Hansen boede mange år på Sjælland, hvor hun drev pensionat.

10 sengeliggende gæster kunne hun have, og en sådan virksomhed var lige noget for hende. Senere vendte hun tilbage til Lunderskov, hvor hun underviste i vævning og tegning.

Det kreative var noget, hun var rigtig god til. På væggene på bopælen gennem de seneste fire år, Kongsbjerghjemmet, hænger de fineste tegninger med motiver fra naturen. Maja Hansen har endda haft sine illustrationer offentliggjort, blandt andet i Familie Journalen.

Maja Hansen var i går samlingspunktet for familiemedlemmer fra nær og fjern.

http://sn.dk/Halsnaes/104-aarig-afgav-sin-stemme/artikel/496524

104-årige Sigurd Damving sammen med valgformand Thomas Møller Nielsen. Det var 29. gang Sigurd Damving kunne stemme til et folketingsvalg.
104-årige Sigurd Damving sammen med valgformand Thomas Møller Nielsen. Det var 29. gang Sigurd Damving kunne stemme til et folketingsvalg.
facebook icontwitter iconlinkedin icon
print ikon
send til en ven ikon
104-årig afgav sin stemme
Opdateret 19. juni 2015 kl. 00:27
Halsnæs - 18. juni 2015 kl. 18:12
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Annonce
Annonce
Den ældste borger i Halsnæs Kommune, 104-årige Sigurd Damving fra Frederiksværk, afgav sin stemme på rådhuset i Frederiksværk torsdag eftermiddag.
- Han insisterede på at klare det hele selv og gå i boksen uden hjælp og spurgte kvikt om der ikke var nogen jævnaldrende han kunne hilse på, fortæller valgformand Thomas Møller Nielsen.
Som 104-årig er Sigurd Damving altså født i 1911, og det er blevet til nogle valg gennem årene. Helt nøjagtig 29 til folketinget. Da valgretsalderen efter 1915-grundloven var 25 år, var han ikke gammel nok til at stemme ved valgene i 1932 og 35 og måtte vente til valget i 1939, før han som 28-årig kunne stemme første gang.
Her fik Socialdemokratiet anført af Thorvald Stauning 42,9 procent af stemmerne og bevarede regeringsmagten, selv om man faktisk gik tilbage med fire mandater efter at have fået over 46 procent af stemmerne ved valget i 1935. Frits Clausens Danmarks Nationalsocialistiske Arbejderparti fik 1,8 procent af stemmerne og tre mandater ved valget 3. april 1939 - et halvt år før Nazi-Tyskland gik ind i Polen og et år før Danmark blev besat.
Sigurd Damving blev født i Brederød og voksede op i Frederiksværk. Han kom i kontor-lære på Anker Heegaards Fabrikker, senere DFJ. Han har haft et langt arbejdsliv med regnskaber og administration, bl.a. 24 år på Kyndbyværket. Fritiden har handlet meget om musik, særligt violinspil. Han fik sin første violin i 1923!
http://www.tvmidtvest.dk/artikel/hele-fem-generationer-samlet

Hele fem generationer samlet

104-årige Meta Vestergaard fra Thy havde i dag besøg at sit barn, barnebarn og oldebarn - og så sit fire uger gamle tipoldebarn.
Der er ikke mange, der kan prale af at have mødt både sin mor, sin bedstemor, sin oldemor og sin tipoldemor. Men det kan fire uger gamle Lukas fra Thy.
I dag var alle fem generationer samlet på et plejehjem i Hundborg, hvor Lukas' 104-årige tipoldemor Meta Vestergaard bor.
- Vi har altid synes, at det er vildt, at hun er så gammel, men at man ligefrem kan blive tipoldemor, det er vist ikke hver dag, det sker, siger Christina Jensen, der er mor til Lukas.
I vidoen kan du se et lille reportage fra kaffeselskabet, hvor der altså var 104 års forskel på den yngste og den ældste.
En anden beboer på plejehjemmet medvirker også i indslaget. Nemlig Lukas' anden oldemor, der lige ville hilse på sit nye oldebarn.


01:58
Lukas er fire uger. Meta er tipoldemor og fylder 104 på tirsdag. I dag drak de kaffe sammen på plejehjemmet i Hundborg.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar