lørdag den 14. februar 2015

Eli Johansen, Faxe 1910 -

http://faxenyt.dk/?Id=8098

Eli Marie Alvida Johansen fra Rønnede fejrer 105 års fødselsdag i dag

Tirsdag 3. februar 2015 kl. 13:17

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Eli Marie Alvida Johansen fra Rønnede fejrer 105 års fødselsdag i dag
Eli Marie Alvilda Johansen omgivet af familie og borgmester Knud Erik Hansen

Dermed er hun kommunens ældste borger. Det blev fejret ganske stille med kaffe og rundstykker sammen med den nærmeste familie på Kongsted Ældrecenter hvor fødselaren bor.

En enkelt ekstra gæst dukkede dog op, nemlig borgmester Knud Erik Hansen, der overrakte fødselaren en gavekurv med lækkerier. Og så modtog Eli Marie Johansen også et lykønskningsbrev fra Dronning Margrethe.

Da familien fortalte Eli Marie at borgmesteren ville komme på besøg, tvivlede hun, og sagde at han da var alt for tyk til at komme ind ad døren. Hun har nok tænkt på Rønnedes første borgmester Christian Nielsen, der, modsat Knud Erik Hansen, var en temmelig kraftig mand.

Eli Marie Johansen er født i København. Hendes mor var enlig og kunne ikke passe både Eli Marie og hendes bror, så hun kom som 3 årig i pleje hos Christian Olsen og hans kone, der havde et lille landbrug på Ny Næstvedvej i Rønnede.

Det var en rigtig god familie, og Eli Marie bevarede samtidig kontakten til hendes mor. At det var en god familie hun var kommet til, ses tydeligt ved at Eli og hendes mand Julius Johansen, der døde i 1980, senere overtog gården.

Ægteparret har tre sønner. Ivan Johansen, der nu er 72 år, Bruno Johansen på 65 år og Erland Bjørklund på 68 år. Navnet Bjørklund er i øvrigt Eli Maries fødenavn.

/tor

© Copyright 2015 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar